BESCHERMING &
PERSONALISATIE

COSTUME CAR

Wij brengen al uw autoprojecten tot leven

VERDUISTERDE RAMEN - CAR WRAPPING - BESCHERMING PPF XPEL - STERRENHEMEL - BODYKIT - REMKLAUWVERF- VERDUISTERDE RAMEN - CAR WRAPPING - BESCHERMING PPF XPEL - STERRENHEMEL - BODYKIT - REMKLAUWVERF- VERDUISTERDE RAMEN - CAR WRAPPING - BESCHERMING PPF XPEL - STERRENHEMEL - BODYKIT - REMKLAUWVERF - VERDUISTERDE RAMEN - CAR WRAPPING - BESCHERMING PPF XPEL - STERRENHEMEL - BODYKIT - REMKLAUWVERF
bodykit
01

aanpassing

Transformeer uw voertuig naar uw smaak met onze aanpassingsdiensten. Of het nu gaat om een car wrapping, een sterrenhemel, remklauwbeschildering of de installatie van een bodykit, wij helpen u om uw auto uniek te maken.

Transformeer het uiterlijk van uw voertuig met onze gepersonaliseerde bodykits. Kies uit een reeks moderne ontwerpen en kwaliteitsmaterialen voor een gemakkelijke en spectaculaire transformatie. Maak van uw auto een uniek kunstwerk dat alle ogen op de weg trekt.

Vitres teintées belgique
Ontdek een nieuwe dimensie van comfort en bescherming met onze hoogwaardige getinte ramen.

r

u

i

t

e

n


g

e

t

i

n

t

C

a

r


w

r

a

p

p

i

n

g

20240323_141313
Wij bieden een hoogwaardige car wrapping service om het uiterlijk van uw voertuig te transformeren. Of u nu een nieuwe kleur, een uniek patroon of extra bescherming wenst, ons team van experts staat klaar om uw wensen te vervullen.
PPF PROTECTION
Zorg voor duurzame bescherming van uw voertuig tegen impacts en wegdebris met onze PPF XPEL beschermfolie. Ideaal om de carrosserie in perfecte staat te houden.
bescherming

02

P

P

F

D

E

T

A

I

L

I

N

G

polish voiture belgique
Geef uw voertuig een grondige reiniging en renovatie met onze professionele detailing service. Ideaal om uw auto weer glans en bescherming te geven.
20231215_155844
Ontdek onze selectie kwalitatieve tweedehandsvoertuigen, klaar om aan uw verwachtingen te voldoen. We bieden een verscheidenheid aan geĂŻnspecteerde en gegarandeerde modellen voor uw gemoedsrust.
03

Onze auto's te

K

o

o

p

Over Costume Car

Ontdek het team

onze
realisaties

Bekijk onze projecten en ontdek de uitzonderlijke transformaties die we hebben gerealiseerd. Laat u inspireren door onze expertise voor uw toekomstige customisatieprojecten.

Wat vinden onze klanten?

Hartelijk dank aan het hele team van Costume Car. Alles was perfect. Aangenaam contact. Snelle en zeer correcte offerte. Duidelijke uitleg van het proces. Snelle interventietijd die paste bij mijn wensen (voertuig afgeleverd op zaterdag om 16u en opgehaald de volgende zaterdag om 11u). Kwaliteitsvolle dienstverlening. Voertuig werd gewassen afgeleverd naast de plaatsing van de PPF op de voorkant. Aarzel niet als u uw voertuig wilt beschermen of personaliseren. Proficiat aan Jimmy en zijn team!!

Antoine

Echt een geweldige garage voor personalisatie. Top op alle niveaus, zeer professioneel en meegaand, je kunt er met gesloten ogen naartoe gaan. Voor mij heb ik 700 km gereden om naar hen toe te komen omdat geen enkele andere garage in de buurt komt van hun niveau.

Damien

Un groot dankwoord aan het hele team van Costume Car voor hun professionaliteit en efficiëntie! Het resultaat is precies zoals ik had gehoopt. Je kunt hen met gesloten ogen vertrouwen. Bravo aan het hele team!

Alain